CA22145 (GameTable) WG1: Search, Planning, Learning, and Explainability First Meeting for Working Group 1 (January 31, 2024)

Zoom: https://universiteitleiden.zoom.us/j/62906063948?pwd=VEx2TlhNeGpHMWt2WURYQVQxR2dkZz09 Niels Bohrweg 1, 2333 CA, Leiden, the Netherlands - Room 4.13 (Snellius building)

Note: all times shown are in Central European Time (CET).

Schedule (Wednesday, January 31, 2024)

Welcome (9:30 – 9:40)	10 minutes
Goals of the Day (9:40 – 10:00)	20 minutes
Human-like Game Playing AI (part 1) (10:00 – 10:45)	$45 \ minutes$
Coffee Break (10:45–11:15)	30 minutes
Human-like Game Playing AI (part 2) (11:15 – 11:45)	30 minutes
What Would You Like to Discuss in WG1? (11:45 – 12:15)	30 minutes
Lunch Break (12:15–13:45)	1 hour and 30 minutes
Imperfect Information Games (in a General Game Playing Context)) (13:45 – 15:00)	1 hour and 15 minutes
Coffee Break (15:00–15:30)	30 minutes
Explainable Search and Reinforcement Learning (in Games) (15:30 – 16:45)	1 hour and 15 minutes
Closing $(16:45 - 16:55)$	10 minutes